Det är dags åka tillbaka till Vemdalen och reka topptur för Äventyrsguiderna. Till skillnad från förra turen så skulle vädret bli betydligt bättre. Prognosen sa strålande solsken och klarblå himmel. Jag och Patrik åkte upp kvällen innan för att kunna ta oss upp så tidigt som möjligt. Det är något speciellt att vara uppe på fjället och se solen gå upp.

Det var ganska kallt så när vi beundrat soluppgången och jag har fotat, filmat och timelapsat så är det dags för kaffe och fika!

En välförtjänt kaffepaus i morgonsolen.

En magisk dag på fjället där vi kikade på olika alternativa rutter för toppturer med vårens gäster. Vi delade fjället med renar och några andra som även dom gick på tur med skidor. Magiskt väder, grymt sällskap och fantastiskt väder gjorde den här dagen till en jag sent ska glömma.

Att gå med turskidor i Vemdalen är en fantastisk upplevelse för den som vill utforska det vackra fjällandskapet i Härjedalen. Vemdalen är beläget i norra delen av Härjedalen och Äventyrsguiderna erbjuder en mängd olika möjligheter för turåkning med skidor i området.

Patrik tar av stighudarna, det är dags att åka ner.

Share

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *